top of page
Zoeken
  • miniexporuimte

Witte Anna 25 jaar!

In 2012 bestond de Witte Anna 25 jaar en hebben we het stokje overgenomen van René (voorgrond) die daarvoor de Mini Expo ruimte beheerde.




Iets Speciaals

We wilden iets speciaals doen met het 25 jarig bestaan van de Witte Anna. W hebben het thema "Thuis Komen" bedacht, want de woontoren is ook voor ons een al jaren een fijn thuis komen. We waren kort daarvoor op vakantie in Marokko (Marrakech) geweest en hebben ons laten inspireren door de mooie kleuren, kunst en cultuur. Zo hebben we de mini exporuimte omgetoverd tot 1001 nacht festijn. Op de achterwand is een man te zien die zijn huis binnenloopt. Voor zijn huis zie je op de grond "tegeltjes" en hebben we de randen met wit zand omzoomd. Links en rechts van de ingang zijn lantaarns te zien waar we rode kerstlichtjes in hebben gedaan. We hebben een lantaarnvormige lamp opgehangen.


Geheel links hebben we op een blauwe wand van klei zelf handjes van Fatima gemaakt en versierd met motieven en edelstenen. In het midden is een goudkleurig handje van Fatima te zien, die we ook daadwerkelijk in Marokko hebben gekocht.

Als leuk detail zijn op de voorgrond ook een paar paar slippers te zien die Cynthia in Marrakech heeft gekocht.


Om het af en helemaal authentiek te maken hebben we een baldakijn gemaakt van het plafond en hebben we met blauw plakplastic helemaal een 1001 nacht sfer gemaakt van de ruiten van de Mini Expo ruimte.


Het was voor ons en zeker ook voor de bewoners van de Witte Anna zeker een mooi thuiskomen.


Cynthia & Patrick


11 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page